Om os

Vi er en mindre familiedrevet virksomhed, der har specialiseret os i at levere komplette serviceløsinger til erhvervsvirksomheder. Hvis I skal have udført en opgave med fokus på erfaring, kvalitet og pris, så er Dansk Servicepartner det oplagte valg.

Vi arbejder primært i Midt- og Østjylland, hvor vi har mange kunder indenfor kontor-, produktions- og butiksrengøring.

Hos Dansk Servicepartner har vi et princip om, at det skal være nemt og enkelt at være kunde. Vi leverer gerne komplette løsninger til jeres serviceopgaver, så I kun skal bruge én serviceleverandør. Det bliver ikke mere simpelt end det.

Mission, vision og værdigrundlag

Vores målsætning er at skabe bæredygtig vækst baseret på gensidig tillid, hvor kunderne er skabt på gode anbefalinger. Vore medarbejdere er, og vil altid være, vores største ressource. Kun ved at have en nøje afstemt samhørighed med vore medarbejdere kan vi som virksomhed sikre, at der er overensstemmelse mellem det vil lover, og det vi holder.

Som virksomhed lægger vi stor vægt på det menneskelige element. Vi vil gennem uddannelse og et godt arbejdsmiljø sikre, at vi kan fastholde vores medarbejdere i langvarige ansættelsesforhold med et lavt fravær.

Det har på den måde også stor betydning for os, at vi opretholder en flad organitionsstruktur, hvor der aldrig er langt fra ledelse til medarbejdere  — og fra beslutning til handling.

Vi ønsker at være på forkant med tidens krav til vores virksomhed med et værdigrundlag hvor elementer som gensidig respekt, motivation, tillid, kundepleje og service hele tiden er i fokus.

Hos Dansk Servicepartner står vi sammen, og vi når sammen i mål.