Service

Traditionel rengøring

Hos Dansk Servicepartner leverer vi alle former for erhvervsrengøring og har mange års erfaring indenfor rengøring af butikker, kontorer og produktionsbygninger.

Mangler I en leverandør af rengøring? Vi er en pålidelig samarbejdspart-ner, der formår at sætte en høj standart i alt, hvad vi foretager os. Vi kan levere alt indenfor dagsrengøring f.eks.: kontorer, toiletter, lagere, butikker, produktionsbygninger mm. Vores mangeårige erfaring er jeres garanti for, at arbejdet bliver udført hurtigt med de rigtige midler, af personale der ved, hvad de laver. Dette sparer både tid og penge; tid og penge I kan bruge på det, der er vigtigt for jer.

Grønne arealer

Hos Dansk Servicepartner tilbyder vi pleje af grønne arealer. Vi har den fornødne ekspertise og det rigtige udstyr, så jeres grønne områder kan komme til at fremstå flotte og naturlige.

Når det kommer til pleje af grønne områder, er et af nøgleordene regelmæssig pleje, derfor tilbyder vi fast pleje af jeres grønne arealer. Hvis I ønsker pæne og velplejede udendørsarealer, er det en god ide at få en fast udendørs serviceaftale med Dansk Servicepartner. Vi udfører selvfølgelig også engangsopgaver. Hvad enten I har eller ikke har en leverandør af udendørsservice, er vi sikre på, at I vil blive glade for en aftale med os.

Specialopgaver

Hos Dansk Servicepartner er vi leveringsdygtige indenfor en lang række specialopgaver. Skal I have poleret jeres vinduer? Skal gulvene have polishbehandling? Vi har mange års erfaring, og vi ved derfor lige hvordan opgaven skal gribes an.

Hvis jeres virksomhed står med en opgave ud over det sædvanlige, står vi klar til at hjælpe jer. Uanset om det drejer sig om vinduespudsning, polishbehandling, håndværkerengøring eller noget helt fjerde, har vi udstyret og personalet til at klare disse opgaver.

For at få det bedst mulige samarbejde tilbyder vi at udføre alle jeres serviceopgaver, så I kun skal bruge én leverandør til de opgaver, I måtte have.