Logo: Dansk Servicepartner ApS

Øg omsætningen med den rigtige rengøring

Den rigtige butiksrengøring sørger for, at I har en indbydende butik, som er behagelig for jeres kunder at handle i. Det tiltrækker nye kunder og fastholder de eksisterende. Med Dansk Servicepartner som rengøringsleverandør får I:

✔ En indbydende butik, der tiltrækker kunder og øger omsætningen.

✔ En sparringspartner med mere end 30 års erfaring indenfor butiksrengøring.

✔ En rengøringsløsning der er tilpasset jeres behov.

Book et møde med med en servicerådgiver
 
Undgå at kunderne vælger jer fra

Pletter på gulvet, fedtede fingre på glasset og skidt i hjørnerne. Lyder det som et sted, hvor du vil bruge penge? Det vil de færreste. Hvis rengøringen ikke er i orden, kan det betyde, at kunderne går i en stor bue udenom, når de skal handle. Det betyder tabt omsætning og mindre på bundlinjen. Der kan derfor være mange penge at hente med den rigtige rengøring.

Hos Dansk Servicepartner kan vi sammensætte en rengøringsplan, der sikrer jer en indbydende og attraktiv butik. Jeres kunder kan købe ind i rene og behagelige omgivelser, som giver dem lyst til at blive lidt længere i butikken og købe mere – til glæde for kunderne og til gavn for omsætningen. 

 

Slip for besværet og få tid til andre opgaver ved at overlade butiksrengøringen til Dansk Servicepartner
 
Eksperter i gulvrengøring

Jeres gulve betrædes hver dag af mange kunder, som alle slæber skidt og snavs ind udefra. Det er derfor vigtigt med den rigtige pleje af gulvet for at undgå, at det bliver gråt og trist. Gulvet har stor betydning for kundernes førstehåndsindtryk af jeres butik. Et pænt og rent gulv kan derfor bidrage til at skabe en positiv opfattelse af.

Med mere end 30 års erfaring indenfor rengøring er vi i Dansk Servicepartner eksperter i gulvpleje. Vi udarbejder en rengøringsplan, som specifikt er tilpasset jeres gulve, så de holder sig friske og pæne.

Hvis jeres gulve hidtil ikke har fået den tilstrækkelige rengøring, kan det være nødvendigt med en grundig opskuring af gulvet for at give dem nyt liv. Her fjernes den beskadigede belægning på gulvet, så de dybe aflejringer af skidt fjernes fra gulvets overflade. Herefter påføres en ny belægning, som er med til at sikre, at gulvet forbliver pænt og modstandsdygtigt overfor dybdegående skidt.