Logo: Dansk Servicepartner ApS

Øg trivslen og reducer sygefraværet

Den rigtige rengøring er med til at skabe et godt indeklima, som giver gladere og mere effektive medarbejder samtidigt med, at risikoen for sygdomssmitte reduceres. Det er både godt for trivslen og bundlinjen.

Kontor- og administrationsrengøring fra Dansk Servicepartner giver jer:

✔ Gladere og mere motiverede medarbejdere

✔ Lavere smitterisiko og mindre risiko for sygefravær.

✔ En sparringspartner med mere end 30 års erfaring indenfor kontor- og administrationsrengøring.

✔ En rengøringsløsning der er tilpasset jeres behov.

Tal med en servicerådgiver om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at reducere smitterisikoen og forbedre trivslen.

 
Reducer sygefraværet og skab en bedre bundlinje

Sygefravær er aldrig belejligt, og det er forbundet med store omkostninger – både økonomiske og menneskelige. De mulige følgevirkninger af sygefravær tæller bl.a.: lønomkostninger til vikar, fald i produktiviteten, frustration hos kunder over længere behandlingstid og omlægning af vagtplaner. Cirka 70% af det korte sygefravær skyldes infektionssygdomme, og selvom sygefravær aldrig helt kan undgås, kan det dog reduceres. Selv små reduktioner i sygefraværet kan give store bidrag til bundlinjen. Professionel rengøring kan derfor være en meget god investering.

Hos Dansk Servicepartner arbejder vi fokuseret på at reducere risikoen for smittespredning igennem en grundig rengøring i det daglige samt ved bl.a. at sikre aftørring af kontaktpunkter, der anvendes hyppigt af mange mennesker, som f.eks. dørhåndtag, trappegelændere og lyskontakter.

I samarbejde med jeres virksomhed drøfter vi gerne konkrete tiltag, som kan være med til at mindske smitterisikoen i netop jeres virksomhed.

 

Professionel rengøring sender et professionelt signal til samarbejdspartnere og potentielle kunder.
 
Skab gode rammer i jeres virksomhed

Udover at reducere risikoen for smittespredning, som i sidste ende betyder flere penge på bundlinjen, skal den rigtige rengøring bidrage til at skabe de bedste forudsætninger for, at jeres virksomhed kan præstere. Det betyder bl.a., at sikre et ordentligt indeklima. Støv er blandt de hyppigste årsager til forurenet luft i kontorlandskaber. Symptomerne på dårligt indeklima er individuelle, men kommer ofte til udtryk ved irriterede øjne/luftveje, træthed, hovedpine samt skulder- og nakkeproblemer.

Med den rigtige rengøringsløsning kan I arbejde målrette med at forbedre indeklimaet. På den måde giver I jeres medarbejdere et godt og produktivt arbejdsmiljø med øget trivsel og arbejdsglæde – til glæde for jeres medarbejdere og til gavn for bundlinjen.